Jdi na obsah Jdi na menu

PODZIMNÍ AKCE 2013

10. 11. 2013

Podzimní akce Klubu rodičů v Polance nad Odrou

 

Klub rodičů ZŠ H.Salichové  zahájil v tomto školním roce svou znovu dobrovolnou pravidelnou činnost a to počátkem října již čtvrtým ročníkem STEZKOU ODVAHY. Ve večerních hodinách se přišlo „bát“ spoustu dětí a rodičů a ke značně vysoké účasti návštěvníků přispělo i velmi nezvyklé teplé počasí. Organizátoři připravili bohatou trasu s barvitými neonovými značkami, které příjemně překvapovali nejen děti ale také i dospěláky. Bohužel, tato nádhera pro některé z posledních účastníků nebyla zcela k mání, protože svítící ozdoby během akce mizely téměř před očima a to díky některým nezodpovědným, mezi kterými bohužel byli i samotní dospěláci. Možná si zřejmě ani neuvědomovali, že sběrem těchto ozdob ochuzují ostatní účastníky o barevný zážitek během stezky. Nicméně ohlasy i přesto byly převážně kladné a nikoho neodradilo toto neobvyklé konání. Novinkou oproti předešlých ročníků byla změna trasy a na konci stezky „nově“ v areálu sokolovny čekal na všechny odvážné děti zdarma teplý čaj a párek četně dvou táboráku.

Nedlouho po stezce odvahy se v listopadu konal již osmý ročník LAMPIÓNOVÉHO PRŮVODU pod názvem „Polanské světélkování“ a s ním i večerní procházka za doprovodu dobrovolných polaneckých hasičů. Průvod byl zahájen u prodejny ATLAS, pokračoval ulicí Za Humny, J Šamala, Za Podjezdem a byl ukončen tradičně v jídelně ZŠ již s novým kabátem – novou fasádou a zateplením. V  prostorách školy si děti mohli zatancovat a vydovádět se na diskotéce a všem, kteří se pomocí světelných lampiónů prošli společně temnou Polankou, bylo odměnou sladký koláč, teplé svařené vínko a jiné občerstvení připravené

Další připravovanou akcí ve spolupráci se školní, sportovní a kulturní komisí a oddílem házené bude MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA. Z důvodu rekonstrukce Dělnického domu se v tomto roce nadílka uskuteční dne 7.12.2013 od 15 hod ve dvoraně ZŠ H.Salichové. Na děti bude čekat bohatý odpolední program, dárkové balíčky od Mikuláše, čerta i anděla a v neposlední řadě nebude chybět ani dobrá nálada. Těšíme se na vaší účast.  

Na závěr znovu a velmi rádi DĚKUJEME  VŠEM, kteří se spolu s námi s Klubem rodičů, podílejí na organizování těchto úspěšných akcí zejména dobrovolným hasičům z  Polanky, městské policii,  zaměstnancům školy a jídelny, členům sokolu a v neposlední řadě i nečlenům klubu – přátelům. Přivítáme další dobrovolníky, jež by měli přispět ruku k dílu. Bližší informace a kontakty jsou uvedeny na stránkách klubu rodičů /www.klubrodicupolanka.estranky.cz/.

                                                                                            Ing. Simona Kozarová předseda Klub rodičů