Jdi na obsah Jdi na menu

RADOSTNÝ ADVENT A MIKULÁŠ 2013

1. 9. 2014

 

Na sklonku minulého roku klub rodičů a přátel završil rok 2013 dvěmi akcemi.
Jedna se nově organizovala v listopadu ve spolupráci se ZŠ, na které v rámci ADVENTNÍHO ZASTAVENÍ dospělí a děti tradičně vyráběli v prostorách školy nejen spoustu vánočních ozdob a přáníček, ale společně také „nově i adventní věnce“. Výroba věnců byla ve škole po delší době obnovena a bude-li o tuto akci v budoucnu zájem, klub rodičů ji může znovu zorganizovat.    
Druhá prosincová akce, již tradiční MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA, se z důvodu zahájené stavební rekonstrukce Dělnického domu konala také ve škole, kde Mikuláš společně s anděly a čerty nadělil všem hodným dětem sladké nadílky. Některým nejmenším při pohledu na obřího temného čerta ukápla ze strachu i nějaká ta slzička, ale naštěstí je ochraňoval nejeden hodný anděl a vykouzlil u nich následně úsměv na tváři. Pár nebojácných dětí také nahlas do mikrofonu zarecitovaly básničku nebo zazpívaly i písničku a tímto si za svou odvahu zasloužily další mikulášský balíček.
 
Fotogalerii zážitků z těchto akcí můžete shlédnout na www http://klubrodicupolanka.rajce.idnes.cz/
a ostatní informace o klubu na https://klubrodicupolanka.estranky.cz/
 
Klub rodičů děkuje všem spoluorganizátorům – Kulturní, školské a sportovní komisi při ÚMOb Polanka nad Odrou a házenkářskému oddílu DTJ Polanka za finanční podporu Mikulášské nadílky a dále všem, kteří na této akci spolupracovali zejména: zaměstnancům školy za poskytnutí prostoru a osobní pomoci pro konání akcí, Gabriele Kotalové a Lence Samkové za dodání chvojí a ozdobného materiálu na výrobu adventních věnců, Ing. Janě Honové za osobní pomoc při těchto akcích a v neposlední řadě všem přátelům a bývalým členům klubu, kteří i přes to, že svou činnost v klubu rodičů již ukončili, nadále nezištně pomáhají.                                                                                             
 
Do nového roku 2014 přejeme všem našim příznivcům hodně štěstí, zdraví
spoustu věcí, co vás baví,
dobrých přátel vždycky dost
i hodně důvodů pro radost.
                                                                                                                    Ing. Simona Kozarová